ПОВЕЧЕ ЗА Д-Р КОНСТАНТИН ПЕТКОВ

Д-р Константин Петков

1

Завършва Дентална медицина в МУ-Варна “Проф. Д-р Параскев Стоянов” през 2015 г.

2

От м.ноември 2015г. до м. януари 2020г.  работи в клиниката по Орална и Лицево-челюстна хирургия УМБЛАСМ “Н. И. Пирогов”.

3

От м.февруари 2016 г. до момента работи в клиниката по Орална и Лицево-челюстна хирургия УМБАЛ „Света Анна“ София – АД.

4

От  м.декември 2017 г. е зачислен за редовна специализация по Орална хирургия в УМБАЛ „Света Анна“ София – АД.

5

През м. ноември 2019 г. завършва магистратура по Здравен мениджмънт в МУ-Варна “Проф. Д-р Параскев Стоянов”.

6

През м. май 2021 г. придобива специалност Орална хирургия.

За мен е чест да бъда член на Сдружението на Оралните и Лицево-челюстни хирурзи в България, както и член на Българският зъболекарски съюз.

д-р Константин Петков
  • При първото си посещение

    При първото посещение, д-р Петков ще се запознае с вашето общо  и локално състояние и здраве, ще Ви бъде направен обстоен преглед и ще Ви се предложи план за лечение. Ако е необходимо ще Ви бъдат назначени допълнителни лабораторни изследвания и консултации с други специалисти. Ще бъде попълнен пациентски картон, като за целта трябва да носите образни изследвания, ако имате такива  и списък на лекарствата, ако приемате за някакво заболяване. При желание от ваша страна можете да изтеглите онлайн формата на картона, да я попълните и изпратите преди посещението. Така лекарят ще бъде информиран за вашето състояние преди посещението Ви.

    При прости интервенции и липса на противопоказания те ще бъдат извършени в същото посещение. При по-сложни процедури, които изискват подготовка и планиране ще се уговори удобен за Вас час за тяхното извършване, след направата на допълнителните изследвания и консултации.

Call Now Button